31 martie 2014

Produse cosmetice profesionale pe Miniprix.ro



Astazi o sa va vorbesc putin despre noua gama de produse care este acum disponibila pe siteul Miniprix.ro. Am descoperit recent ca pe langa haine si accesorii, de acum puteti gasi pe Miniprix.ro la categoria Boutique de sus si o gama variata de produse cosmetice profesionale ca Kerastase, Loreal, Mario Badescu, Bruno Vassari, CHI, Kallos, Anubis, Enliven, Oyster, Sinergy, Alfaparf, dar si produse cosmetice bio de la Bio Cosmetica, Institutul Spaniol, Argan Yca. Suna foarte tentant, nu ? De acum incolo o sa pierd mai mult timp rasfoind dupa produse in site pana ma voi hotari ce sa achizitionez.


Chiar sunt in cautarea unor masti si tratamente pentru par eficiente, si tare m-ar tenta sa incerc ceva de la brandul Kerastase sau CHI.

Am trecut deja pe wishlist si mai multe produse marca Mario Badescu,precum si o crema antirid care mi-a atras atentia de pe site.




Tot din categoria produselor interesante am descoperit un gel amplificator de bucle care promite sa amplifice, sa defineasca si sa separe buclele. Daca va tenteaza si pe voi, il puteti gasi pe site aici: https://www.miniprix.ro/produs/1083985/Gel-amplificator-de-bucle-100ml.


Si pentru zilele in care vreau sa imi rasfat tenul ar merge perfect o masca exfolianta faciala cu argan care netezește eficient celulele moarte ale pielii fetei, avand un rol excelent in exfoliere, hidratare si hranire. Pe mine ingredientele m-au convins: un amestec unic de cafea naturală, ulei de argan si caolin.


Cum vi se pare noua veste ?


XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...