15 octombrie 2013

Reviev perie Tangle Teezer



Pentru ca mi-ati spus ca ati vrea sa vedeti mai multe reviewuri pe blog, astazi o sa va prezint o perie de par fara de care nu o sa mai pot trai de acum incolo. Sunt convinsa ca o parte dintre voi au citit despre peria Tangle Teezer, insa sper sa va fie de folos si parerea mea.                  
De asemenea, peria Tangle Teezer este foarte buna si pentru extensii par natural.
Peria am primit-o spre testare de la Sageco Concept care este un magazin online ce comercializeaza extensii din par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer (www.tangleteezer.com ), iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume ( www.herra.com ).



Am avut de ales intre nuantele de mai jos, si fara sa ezit am ales Pink Fizz. Este un roz neon electrizant care ma binedispune si ma umple de energie atunci cand o folosesc dimineata.



                                       

Cand am vazut pentru prima data o poza cu peria, mi s-a parut usor ciudat designul - fara maner. Aveam impresia ca nu se poate manui prea usor si ca poate chiar e incomoda in cazul in care o folosesti singura, si nu ai alta persoana care sa o manuiasca pentru tine fix ca la un salon profesional. Acum insa m-am convinsa ca nu aveam deloc dreptate. Este usor de folosit si tocmai buna de tinut in geanta !

                             
                             

Parul meu este destul de firav si se incurca repede daca nu folosesc balsam de par sau nu aplic o crema imediat dupa baie. Astfel ca testul suprem pentru peria Tangle Teezer mi s-a parut ca ar fi sa o folosesc dupa baie, fara sa aplic balsam sau crema, ci doar sq ma spal cu sampon. Nu mi-a venit sa cred cat de repede mi-a descurcat parul, lasand in urma putine fire de par rupte. Am folosit-o si in timp ce ma uscam pentru a obtine parul cat mai intins, si sincer nu am simtit nevoia sa mai folosesc placa decat pentru a-mi aranja bretonul din fata.
In plus de asta, eu imi vopsesc parul in fiecare luna si parul meu a devenit mai predispus la deteriorare si la rupere. Cu aceasta perie pot spune cu siguranta ca am mult mai putine fire de par rupte ( si aici trebuie facuta distinctia intre fire rupte, par casant si fire care cad in mod normal de la radacina si se pot distinge pentru ca au un capat mic alb).


Nu pot sa ii gasesc un minus acestei perii :)

O gasiti pe site aici: www.tangleteezer.ro la pretul de 50 ron.


                                           





XoXo

6 comentarii:

  1. de multe ori am zis ca imi cumpar si eu si de fieccare data prioritizam alte lucruri:(. poate apuc sa pun si eu mana pe ea:D

    http://rosemerta.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte foarte buna. Se merita sa investesti intr-o sngura perie, decat mai multe care se rup in timp :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa o iau si eu, de mult mi-am facut aceasta promisiune.Sunt asa de frumos colorate, ca imi vine sa le mananc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daa, eu m-am decis greu asupra culorii. Si mai au unele cu diverse imprimeuri, dar sunt putin mai scumpe./

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate de Mos Nicolae daca ai fost cuminte :)) :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Bianca Roxana Anitei17 octombrie 2013 la 21:13

    ;))Nu prea am fost, da' tot mai sper, hi hi!

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...