3 august 2012

Yes please



Probabil numele postari va suna aiurea, dar dupa ce veti citi pana la sfarsit veti intelege despre ce era vorba de fapt. Mi-am dat seama zilele astea ca tot mai des in vocabularul meu apare cuvantul "Nu" drept raspuns la anumite idei, propuneri care imi par putin inafara zonei mele de comfort ca sa spun asa. Si tot de una singura mi-am dat seama ca e nu e tocmai un lucru bun.. uneori multe oportunitati trec pe langa noi in modul acesta. Oare de ce e sa greu sa spunem "Da" mai mult decat "Nu". Ciudat este ca intotdeauna spun da atunci cand altii imi cer ajutorul sau au nevoie de un sfat, o sugestie ...dar nu la fel de des atunci cand lucrurle decurg invers. Nu e bine sa stii sa oferi, dar sa nu stii sa si primesti sau sa nu le dai altora oportunitatea.
Ma gandeam cum ar fi ca timp de o saptamana sa spun "Da" la orice, ceva in stilul comediei in care a jucat Jim Carey- Yes man. Daca ati vazut filmul stiti prin ce lucruri ajunge sa treaca, dar in final alegerile care par nepotrivite ajung sa fie exact ce avea nevoie de fapt.
Cu postarea aceasta am vrut sa va pun putin pe ganduri, poate e bine sa ne lasam purtati de val mai mult si sa fim Yes persons.


O sa incerc timp de o saptamana sa spun Da la orice, intamplarile amuzante sau ridicole o sa vi le povestesc apoi :D ..probabil. Depinde cat de ridicole vor fi.

Sa aveti o zi grozava ! 

XoXo

2 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...