8 august 2012

Review masca pentru par Hair Repair de la Sachajuan



Am revenit cu un review dupa o lunga perioada. S-au strans foarte multe reviewuri restante si nu stiu de ce sa ma apuc mai intai. Pentru ca v-am intrebat pe pagina de facebook la ce ati prefera review, astazi va voi vorbi despre un produs care imi place foarte mult - si cand spun foarte mult vorbesc cat se poate de serios, la modul inimioara langa. Este vorba despre masca pentru par Hair Repair de la Sachajuan. 


Dupa cum stiti sau poate nu, am primit 4 produse de testat din partea celor de la Sachajuan Romania by M.V.A. Hair, iar de 2 produse am vorbit mai detaliat in aceasta postare aici



Descriere:


Tratamentul intensiv pentru par cu tehnologia Ocean Silk pentru par deteriorat si agasat promoveaza regenerarea celulelor si confera vitalitate si putere. Tratamentul reparator lasa parul usor de coafat cu o stralucire matasoasa si un aspect sanatos. Acest tratament superior oferă un efect de lunga durata si reducerea aspectului de par ultra cret.

Cum sa utilizati: Masati pe parul proaspat spalat, lasati sa actioneze timp de 5-10 minute. Clatiti bine.

Cum a functionat pentru mine

Am primit produsele la sfarsitul lunii februarie, zi in care am inceput imediat sa le si folosesc asa ca am avut timp sa imi fac o parere exacta despre ele, si respectiv despre masca reparatoare Hair Repair. Dintre cele 4 produse, acesta imi place cel mai mult, chiar si mai mult ca sprayul Ocean Mist la care va urma review in curand.
Masca Hair Repair vine intr-o sticluta de 250 ml si este dotata cu o pompita. Designul ei este simplu, dar mie una imi place. Compozitia cremei este foarte consistenta, usor unctoasa as putea spune. Mirosul ei este unul placut, la fel ca si celelalte produse Sachajuan incercate de mine ma duce cu gandul la ceva exotic, dar are totdata si din mirosul acela specific produselor profesionale care se regasesc in saloanele de coafat.
Am folosit-o de 2 ori pe saptamana pana in luna iunie cand m-am oprit pentru a testa alt produs pentru par. La jumatatea lunii iulie am revenit la acest produs.
Tinand cont ca ma vopsesc in fiecare luna sau la o luna jumatate, parul meu intampina problemele specifice parului vopsit si am avut o perioada de stres si agitatie in care starea lui s-a deteriorat mult mai rau. Acest produs insa a reusit sa imi pastreze parul moale si cel mai impresionant efect s-a vazut asupra varfurilor. Timp de 3 luni nu am taiat deloc din par, cum o faceam de obicei, si totusi nu m-am confruntat cu varfuri despicate, desi folosesc placa destul de des. Acum pe timp de vara am renuntat cat de cat la caldura aparatelor de coafat.

Astfel pot spune ca face ceea ce promite si anume regenerarea celulelor, vitalitatea şi puterea firului de par. A inlaturat efectele vopsirii frecvente si aspectul acela de par uscat. De asemenea imi place foarte mult faptul ca lasa un aspect lucios si stralucitor.

Cum am utilizat-o eu: Am aplicat masca pe parul spalat si am lasat-o sa actioneze cam 10 minute, in functie de timpul avut la dispozitie. In general am insistat cu masca pe varfuri, nu trebuie aplicat foarte mult produs pentru ca dupa ce masati se va obtine o spuma usoara. Dupa imi prindeam parul cu agrafe si asteptam sa treaca timpul. De clatit se clateste foarte usor si nu lasa senzatia de par incarcat.
Insa am observat ca parul trebuie pieptanat imediat dupa ce ati iesit din baie pentru ca altfel va deveni greu de descurcat. Eu am obiceiul ca dupa ce aplic masca si ma clatesc, sa tin prosopul in cap pentru a-l lasa sa se semi usuce si dupa devenea greu de descurcat.

In ceea ce priveste reducerea aspectului de par ultra cret nu ma pot pronunta. Intr-adevar parul a stat mai drept ca de obicei dupa ce il uscam complet, insa nu pot garanta cum ar functiona pe un par cret natural.

Mai jos puteti vedea o poza cu parul meu facuta acum cateva zile. Nu am folosit nimic pentru styling in poza, doar placa pe breton si suvitele mai scurte de par.


Nu pot sa spun daca parul este mai usor de coafat, mi se pare la ce fel cum era si pana sa incep sa folosesc aceasta crema.
Ce pot sa mai adaug este ca nu necesita sa aplicati mult produs, chiar si acum mai am un sfert din sticluta.

Ce nu mi-a placut: 
  • pompita, cel putin la produsul meu mergea foarte greu si la un moment dat nu a mai mers deloc, asa ca acum o utilizez desfacand capacul de tot. 
  • faptul ca trebuie sa pieptan parul imediat dupa cem-am clatit pentru ca va deveni greu de descurcat odata ce va incepe sa se usuce natural
 Cantitate/ pret: 250 ml pentru €21.00

 De unde puteti cumpara: Mvahair.com 

Daca aveti probleme mai serioase cu parul au si varianta Over Night Hair Repair 100 ml a mastii. Ca o concluzie daca doriti un produs bun, atunci merita investitia cu siguranta.

Va urma si review cu poze la sprayul Ocean Mist. Voi ati incercat produsele Sachajuan? Va tenteaza aceasta masca?


                                                    XoXo

2 comentarii:

  1. Suna bine. Parca as incerca si eu masca. Am fost blonda si greu scap de culoare, in sensul ca aproape jumatate din par e mai deschis la culoare cu orice vopsea as folosi pentru ca se duce foarte repede de pe varfuri si are alta textura, e un pic mai aspru.M-am tuns de 2 ori ca nu am avut alta solutie si mai trebuie inca o data ca sa scap de tot. Deci ma cam tenteaza :P te pup :* 

    RăspundețiȘtergere
  2. Se consuma greu, chiar te tine daca o vei lua pentru ca nu trebuie aplicat mult produs. Si eu m-am tot tuns ca asa imi recomandau la salon, dar parul tot se toaca, asa ca acum il tund putin si folosesc tratamente :) :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...