25 august 2012

Reducerile la haine de pe siteuri si din magazine



Reduceri, ce cuvant minunat, nu-i asa ? E perioada in care o luam razna mai rau ca de obicei si alergam dupa hainute, incaltaminte si accesorii prin toate magazine.. dar eu una nu regret pentru ca mi se pare ca's bani bine cheltuiti :D Si daca stiti sa alegeti, lucrurile pe care le cumparati acum pot fi usor purtate si in septembrie, octombrie.

O  sa incep cu reducerile de pe siteul Romwe.com unde sunt cateva oferte foarte bune si o sa arat ce mi-a atras mie atentia. Aici gasiti  haine, accesorii si incaltaminte inspirate din moda de pe strazi si ce se gaseste pe acest site le regasiti de multe ori la cei care posteaza lookuri pe platforma Lookbook.nu. De asemenea, au shippingul gratuit si acum pe perioada asta de reduceri va recomand sa aruncati un ochi pe site.

Si eu astept comanda de la ei cu mare entuziasm, dar intre timp am adaugat alte produse in wishlist. O sa va arat mai jos ce mi-a atras mie atentia din produsele reduse




























Si cei de la Oasap.com au reduceri la rochite, daca sunteti interesate click aici: http://www.oasap.com/content/52-summer-dresses-discount-2012

Si cei de la  Coco Fashion au un summer sale cu preturi foarte bune: http://www.coco-fashion.com/SALE-c34.html


Pe siteul Montaffair.com puteti vedea reducerile cu un click aici http://montaffair.com/collections/saleitems. Acestia au shipping gratuit




In magazinele New Yorker inca sunt reduceri Puteti gasi pantaloni scurti la pret de 19 ron si fuste, maieute si tricouri la 13 ron, precum si accesorii reduse si balerini la 19 ron. Mi-am cumparat si eu cate ceva de acolo, imi pare rau ca nu am apucat sa fac poze la tot ce era redus sa va arat si voua, dar erau lucruri dragute credeti-ma pe cuvant si se merita sa aruncati un ochi pe acolo.
 La Poema sunt reduse camasile cu guler, cum se poarta acum, si le gasiti la pretul de 35 ron si 55 ron, precum si reduceri la fustitele de vara. 
La Meli Melo gasiti ochelari de soare cu doar 10 ron, multe modele dragute si palariile de vara la 25 ron. Accesorii am vazut putine reduse.
La C&A gasiti la fel maieute si tricouri reduse la 19 ron si 25. Mi-au placut cateva la 25 ron - unul neon si unul alb cu fermoar la spate, asiemtric si imprimeu pe fata. 
La Leornado multe sandale la 19 ron si 29, la Benvenutti sunt reduceri bunicele.
In fiecare an mi-am cumparat o pereche de sandale la reducere si anul acesta nu o sa fie exceptia :d
O sa urmeze un haul cu ce mi-am cumparat si eu 

Voi ati profitat de reduceri? Ce v-a atras atentia din postarea mea?


XoXo
 

6 comentarii:

  1. Sunt indragostita de bluzita mint green de la Romwe! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vrut s-o comand, dar e one size si mi se parea cam larga pentru mine. Insa modelul e foarte frumos :D

    RăspundețiȘtergere
  3. adica sa o luam razna si noi :)...zici tu ca aveam nevoie de impulsuri ? :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))) ei, era o figura de stil.. dar unele preturi sunt mult prea bune pentru a fi ratate. Ramane la latitudinea fiecaruia, eu am scris un articol care a fost dorit.

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...