29 iulie 2012

Haul



Am revenit cu o noua postare de genul haul. Stiu ca va plac genul acesta de postari pentru ca majoritatea sugestiilor din formulare cuprindeau si acest lucru. Mi-am achizitionat de la un blogsale cateva produse cosmetice (desi nu aveam nevoie :))) dar banuiesc ca cunoasteti si voi povestea). Le puteti vedea in poza de mai jos.


... si mi s-a pus pata pe acest maieut no name. Nu am mai purtat roz de ceva timp dar mi-a placut culoarea si cele doua fundite din dantela. Una dintre ele se afla la spate si se vede interesant. De altfel, e foarte usor de transformat un maieut simplu in unul care arata asa. Cumparati niste dantela de la mercerie si o atasati la spate, ati putea atasa chiar 2 fundite la spate si una in fata.



In principiu l-am luat pentru ca m-a convins cum venea cu colierul care il purtam in ziua aceea :D


De la blogsale am luat un blush Nyx in nuanta Dusty Rose care imi place super mult, o oja Farmasi intr-o nuanta nu tocmai de vara, stiu, dar mi-a atras atentia :D si un Pout Polish de la Sleek in nuanta Peach Perfection. Are spf 15, ideal pentru vara si lasa buzele cu un strop de culoare + miroase delicios.



Draguta de Adina mi-a pus in colet, pe langa cele 3 produse si un creion de buze Revlon intr-o nuanta interesanta, rosu spre visiniu care imi place cum vine cu pielea fetei usor bronzata.
In plus imi place consistenta produsului. Revlon au produse foarte bune.

Si am primit Travalo in nuanta aleasa de mine, va urma o postare despre acest produs in curand.

Astept impresiile/parerile voastre prin rubrica de comentarii.


XoXo

7 comentarii:

  1. Am avut oja si e ok.
    Sa ne arati blush-ul..

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere!si sa ne arati oja cum arata pe unghiute:)

    RăspundețiȘtergere
  3. astept sa vad impresiile despre Travalo

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cautat si eu astazi la Marionnaud produsele Nyx, dar nu prea mai au decat resturi :(. Parca ma tenteaza si pe mine Travalo :)

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...