15 ianuarie 2012

Review&Swatch Lumiere Cosmetics




Am primit acum ceva timp niste produse spre testare de la Lumiere Cosmetics si vreau sa va impartasesc si voua parerea mea despre produsele primite.


Am avut de ales 3 farduri si iata ce mi-a facut cu ochiul teribil 




Au fost foarte amabili, mi-au trimis un chestionar cu intrebari despre tenul meu , mi-au cerut o poza recenta pentru a stii ce produse mi se potrievsc mai bine si m-au lasat sa aleg nuantele de farduri. Fardurile sunt superbe, rezista desrul de mult cu primer. Raspbbery Truffle este un glitz, un maro cu sclipiri de mov,  2 din culorile mele favorite cand vine vorba de machiaj. Il ador ! Fardul Divine este foarte intens chiar si fara primer iar Golden Plum este potrivit pentru a lumina privirea. 
Parere generala: imi plac, plac, plac ! Plus au o gama variata de culori, unele mai superbe decat altele. Trebuie sa mai pun manutele si pe altele


Am primit si 2 mostre de fond de ten , le puteti vedea in poze mai jos.




..si 2 mostre de blush


M-au nimerit perfect cu aceste 2 nuante, wild rose l-am folosit aproape zilnic iar sunset il folosesc uneori pentru conturul fetei si merge de minune. Contin particule discrete de slipici si dau un glow frumos tenului. O sa gasiti si un swatch mai jos la ele.



 2 mostre de fond de ten mineral in nuanta  Cashmere si Luminesse. Cashmere este putin mai deschis ca Luminesse. Imi place rezultatul dupa ce le folosesc, pielea arata sanatoasa si luminoasa dar rezistenta lasa de dorit fara pudra. Cel putin pentru tenul meu mixt :)





De la stanga la dreapta - sunset si wild rose

Le puteti gasi pe http://www.lumierecosmetics.com/  daca v-am starnit curiozitatea.


Astept intrebarile voastre si prin rubrica Contact. Va voi raspunde cu mare placere !

XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...