28 decembrie 2011

Impresii finale Revicel



Prima impresie despre crema anticelulitica Revicel o puteti gasi aici, in caz ca nu ati citit-o pana acum. Am folosit crema timp de 4 saptamani si a venit vremea sa impartasesc cu voi impresiile finale adunate intr-un review care sper sa va fie util.


Timp de 4 saptamani am respectat instructiunile de utilizare si anume am aplicat crema pe pielea curatata, utilizand in timpul dusului si un gel de dus cu particule abrazive. Dupa ce pielea a fost curatata, am aplicat crema masand foarte bine fiecare picior timp de 10 -15 minute, uneori folosind un dispozitiv pentru masaj, in special seara atunci cand eram deja obosita. Am aplicat crema atata dimineata cat si seara , si a fost o incercare grea sa ma tin de treaba, mai ales dimineata pentru ca trebuia sa ma trezesc mai devreme ca de obicei. Dupa aplicarea ei si masajul corespunzator, se simteau piscaturi usoare, semn ca produsul anticleulitic isi face treaba dar am avut mici neplaceri in timpul noptii, cand m-am trezit cu o senzatie de usturime suportabila dar totusi neplacuta , in zona coapselor si nu intelegeam de ce...pentru ca trecuse foarte mult timp de la aplicarea cremei inainte de culcare dar ardeiul iute si-a facut de cap peste noapte. Am observat ca acest lucru s-a repetat de fiecare data cand am avut haine de bumbac, atunci cand am purtat pijamale din alt material nu am avut probleme.... Rezultate au aparut dupa cele 4 saptamani de folosire, eu avand celulita in stadiul 1 dar mai bine sintetizat puteti citi in lista de mai jos :)

O sa trec pe lista ce mi-a placut si ce nu la acest produs

Mi-a placut:

- mirosul divin care mi-a inveselit diminetile si improspatat serile
- crema are o consistenta densa dar  intra destul de repede in piele
- pielea fooarte fina pe care o am pe picioare dupa folosirea ei; sunt foarte incantata.
- efectele vizibile privind celulita- piele mai intinsa, mult mai hidratata , cu aspect sanatos 
- o sa adaug aici si ambalajul  girly si stylish, pentru ca nu multe creme pun accent si pe aspect, nu doar pe calitate :)

Nu mi-a placut

- pentru mine nu e asa un mare inconvenient dar totusi e un minus faptul ca trebuie sa ne spalam de mai multe ori pe maini dupa folosirea ei
- sistemul de inchidere -capacul acela nu este deloc igienic si mai mult duce la risipa de produs :)
- senzatia de usturime din timpul noptii si faptul ca trebuie sa am atentie la materialul hainelor in care dorm..
- iutimea se imbiba in haine daca nu aveti rabdare cum trebuie sa intre in piele 


Alte detalii : cantitatea mi-a ajuns la fix pentru cele 4 saptamani de folosire. In aceasta perioada am avut grija sa beau minim 2 l de apa + ceaiuri, fructe etc. Am mers foarte mult pe jos in aceasta perioada , am profitat de cate ori s-a ivit ocazia sa fac o plimbare mai lunga si am incercat sa am o dieta echilibrata (cu mici pofte pe care mi le-am satisfacut).

Per total multumita de rezultate, dar exista si lucruri incomode la aceasta crema care trebuie avute in calcul atunci cand o cumparati. Insa una dintre ele- senzatia de usturime ramasa pe maini  poate fi combatuta cu niste manusi adecvate atunci cand va masati. 

Din cate am citit, crema aceasta a avut reactii diferite de la persoana la persoana asa ca daca sunteti curiosi in privinta ei cel mai bine ar fi s-o cumparati si sa va faceti o parere proprie :)

Sper ca v-a fost utila postarea !


XoXo

2 comentarii:

  1. da, am testat-o si eu...la mine nu prea a avut rezultate, in afara faptului ca imi lasa o piele fina. Am intampinat aceeasi problema legata de spalatul pe maini...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca mi-ai fi vazut fata cand am vazut despre ce ai scris ... :)). Mi-am amintit iar ce am patit eu cu crema si ma bucur ca la tine a functionat :D

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...