15 septembrie 2011

Tv Serial: The Lying Game



Hello girls ! Am inceput sa ma uit la un nou serial in asteptarea inceperii celor 2 favorite:The Vampire Diaries si Gossip Girl. Serialul se numeste The Lying Game si este produs de cei de la abc si momentan sunt 5 episoade disponibile. Sa va povestesc cate ceva despre serial pe care sunt convinsa ca il veti indragi majoritatea pentru ca exista si o interesanta si bineinteles usor complicata poveste de dragoste... and we girls love complicated things, I know ! Serialul Tv se bazeaza pe cartile scrise de Sara Shepard, autoarea si cartilor Micile Mincinoase a.k.a Tv Serial The little liars. Se pare ca autoarea are o inclinatie spre intrigi, minciuni si povesti mult prea complicate pentru ca si in The lying game (precum sugereaza si numele) exista numeroase secrete. Povestea serialului surprinde 2 surori gemene care au fost despartite dupa nastere insa care reusesc sa se regaseasca dupa ceva timp si pornesc in cautarea mamei lor naturale. Cele doua surori Sutton si Emma arata la fel dar au avut parte de vieti si familii diferite iar caracterul lor este total opus. Sutton spre desosebire de Emma a avut parte de o viata fericita si lipsita de griji, cu tot ce Emma a visat intotdeauna sa aiba. Peripetia incepe atunci cand Sutton ii propune sa faca schimb de locuri pentru o scurta perioada de timp in care acesta va porni in cautarea mamei lor naturale , despre care parintii ei adoptivi au mintit ca ar fi moarta, Emma accepta sa ii ia locul fara a stii insa cat de greu va fi sa aiba totul dar de fapt nimic pentru ca toate ii apartin de fapt lui Sutton.. iar cel mai rau lasand la o parte lucrurile materiale, popularitatea de la liceu si prietenele grozave este sa doresti iubitul surorii tale. Mai mult nu voi dezvalui, oricum am vorbit prea mult, tipic mie ! And Ethan is dreamy by the way !

Let the lying game begin.(Sa inceapa jocul minciunei.)

Volumul 1-The Lying Game

Volumul 2-Never Have I Ever

Volumul 3-Two Truths and a Lie






                                               XoXo

4 comentarii:

  1. Foarte interesant. :D maine ma uit la el. :* super msmsms

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma uit inca de la primul episod.Am aflat de el de pe un site cu vreo luna inainte sa apara.Este foarte frumos.Este in genul PLL,tocmai pentru ca Sara Shepard este autoarea si acestor carti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant :-? parca l-as uramrii si eu ..dar cu ce timp am acum :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar 5 episoade? O sa il iau cand o sa fie macar 1 serie available. Nu-mi place deloc sa astept dupa episoade. Oricum am 4 seriale cu care sunt la zi si dupa care astept de cateva luni sa reinceapa. O sa imi rod unghiile in fiecare saptamana pana apare episodul urmator.
    PS: Grey's Anatomy, Private Practice, Gossip Girl si Desperate Housewives.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...