7 septembrie 2011

Shopping Dm & other stuff ♥



Hello girls ! Am stat cateva zile departe de blog si vreau sa va arat ce mi-am mai luat in perioada asta. Ca de obicei, am intrat in DM cu gandul sa ma uit orientativ dar am plecat cu 2 produse de acolo pentru ca nu m-a lasat inimioara sa nu cumpar ceva, desi loc in dulap nu prea mai e. 


Mi-am luat o lotiune de corp cu aroma de cocos. Nu am putut rezista, era prea yummy ! Partea proasta are doar 150 ml o s-o termin foarte repede presimt :))


Si am revenit la Nivea 2 in 1 lotiune demanchianta si tonica. Am dulapul plin de diverse chestii cumparate dar care m-au umplut mai rau de cosuri. O sa las experimentele pentru o vreme cel putin in privinta curatarii tenului. Am tenul foarte sensibil si lotiunea asta e singura care imi pastra tenul curat si luminos.


Am inca o oja mint, toata lumea stia ca sunt innebunita sa am nuanta asta si am primit inca una cadou. Imi place ca e mata se vede altfel. Cea de la Golden Rose este sidefata. Si dupa lumanari sunt crazy si am primit si una draguta de ziua mea.




..si alte 3 oje:


Si sa va arat sosoneii mei Hello Kitty , tocmai buni pentru toamna.



     Urmeaza shopping-ul de toamna la hainute. Can't wait !

                                                   XoXo

Un comentariu:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...