20 august 2011

Shopping DM & other stuff



Hello girls Azi a fost vinerea cumparaturilor. Am facut ordine prin dulapul cu "minuni" si am observat ca sunt pe minus la multe, ca niciodata am ramas fara de toate. De obicei cumpar ce am folosit si functioneaza pentru tenul meu  si pielea mea dar azi am intrat in DM si mi-am cumparat mai multe chestii printre care si niste produse Balea.



Mi-am luat demachiantul Bifazic, gel de dus cu particule anticelulita si o crema pentru par care promite ca lasa parul mult mai drept dupa folosirea ei. Ramane de vazut ! Demachiantul l-am testat deja, plus e bun si pentru produsele rezistente la transfer, si mi-a lasat o prima impresie buna.



Mi-am luat again crema depilatoare de la Farmec pentru piele sensibila care me gusta mucho si un gel de curatare cu particule de la Blanchette B. Pe acesta din urma l-am luat din Kaufland.


Mi-am luat niste balerini dragutei, mi-a placut mult culoarea :)

Si un maieut brodat, se vede superb la spate. Plus e culoarea ojei Flormar. Am vazut o nuanta aproape identica si la Evelline cu oja de la Flormar !




Cam astea au fost cumparaturile si asa m-am abtinut sa nu cumpar prea multe din DM ca vreau sa dau banii pe haine sunt o groaza de reduceriiiii yeeeey !

Maine va arat noile mele pensule Sigma castigate la giveaway-ul Mirunei !




                                                  XoXo



8 comentarii:

  1. Folosec si eu crema de la farmec si sunt multumita de ea. Ce dragut e maieutul! Culoarea e superba. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Balerinii sunt to die for :x cat au costat ?
    Cand faci un review, de ce eviti sa treci si preturile ? Mi-ar placea sa stiu cat a costat fiecare articol/ produs cosmetic in parte.
    Sa porti cu placere maioul, si acela imi place f mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa pai acum am zis asa in mare, de obicei zic si preturile cand fac review in parte la produse. I-am gasit ieftini doar 30 ron au costat. O sa tin cont de sugestie si o sa pun si preturile ! Multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Super, merci !
    Acuum am vazut ca pe talpa scrie Mei , buun am si eu in oras magazinul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce-mi place maieul! e fix culoarea care ma obsedeaza acum: minty mint ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ai facut pofta de shopping :)) :*

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...