27 iulie 2011

Review Ulei Spray Elmiplant pentru bronzare accelerata



Asa cum spuneam in postarea de ieri, am revenit cu review la acest produs de la Elmiplant care mie imi place foarte mult.



Descrierea produsului:



Uleiul confera o bronzare rapida si naturala datorita continutului sau echilibrat de ingrediente active! Sistemul de protectie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de actiune, previne arsurile cauzate de radiatiile UVB si imbatranirea prematura a pielii, datorata radiatiilor UVA.

Uleiurile de Macadamia si Cocos previn deshidratarea pielii, mentinand-o catifelata, in timp ce Vitamina E protejeaza eficient pielea impotriva imbatranirii premature.
Fixeaza bronzul. Formula non-grasa, intens hidratanta.


Folosire: Aplicati uniform, din abundenta, inainte de a va expune la soare. Reducand cantitatea de ulei aplicata pe piele, diminuati semnificativ gradul de protectie. Reaplicati in mod frecvent, in special dupa baie sau dupa stergerea cu prosopul. Evitati expunerea la soare in timpul pranzului. Expunerea prelungita la soare este periculoasa, chiar daca folositi un produs de protectie solara. Nu expuneti la soare bebelusii si copiii mici.


Si foarte important nu contine parabeni. Protectie atat UVB cat si UVA. Mirosul este unul foarte tentant, ador cocosul plus ma duce cu gaendul ca as fi pe o insula tropicala.Imi place foarte mult pentru ca asa cum spun si ei este o formula non-grasa in schimb extrem de hidratanta si contine si vitamina E care este esentiala pentru o piele frumoasa. Este un spray pe care l-am folosit mai mult pe picioare in intervalul 3 jumate- 6 atunci and soarele nu mai este asa puternic si daunator. Nu m-am ales cu piele inrosita dupa folosirea lui in schimb la sfarsitul zilei se observa o diferenta notabila de culoare, lucru care la mine se intampla mai greu.

Este un produs bun pentru persoanele care se bronzeaza mai greu dar si pentru persoane cu pielea normala, la care rezultatele vor fi mult mai pronuntate.

Deasemenea, exista si acelasi spray cu spf 6 si 0, cel cu spf 0 este ideal de folosit dupa ce am aplicat o crema rezistenta la apa cu spf mai mare. Este dotat cu o pompita lucru care este putin enervant deoarece odata consumat mai mult de jumatate va functiona mai greu, eu de obicei desfac capacul si aplic fara pompita.

Raport cantitate -pret 150 ml pentru 20 lei , depinde de locatie, il veti gasi si mai ieftin de atat


Urmeaza review la serul normalizator pentru fata Iwostin!

                                              XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...