19 mai 2011

Masca minune



Sunt convinsa ca dupa titlul postarii ati crezut ca este ori o masca de par ori una pentru fata. Ei bine, este vorba de o masca cu gel pentru fata care inainte de folosire se tine in frigider pentru 20 de minute.

O am de mai bine de un an de la Avon, acum am observat ca mai existenta cv de genul in brosura dar nu sunt sigura daca contine gel ca aceasta.



De ce am numit-o masca minune? Pentru ca este o senzatie incredibila in momentul in care o aplici (mai ales acum vara) de racorire , relaxare totala dupa o zi grea sau nereusita.

Alternanta cald-rece este la fel de benefica pentru ten cum este si pentu pielea noastra. Intai incep cu un masaj relaxant al fetei cu ulei caldut (ulei orice aveti la indemana ) dar eu prefer uleiurile aromatice care ajuta si mai mult la relaxarea corpului si a mintii. Apoi dupa ce uleiul a intrat in piele, aplic aceasta masca cu gel si parca starea mea de spirit devine alta si tenul meu arata mai odihnit si sanatos.

Este foarte important si masajul fetei, atunci cand este realizat corect aduce numeroase beneficii tenului nostru si rezultatele sunt vizibile. O sa vorbesc si despre masajul fetei cat de curand.


                                                 XoXo

2 comentarii:

  1. Cred si eu ca dupa o zi calduroasa de vara e minunata aceasta masca rece:X:Xsunt curioasa despre postarea cu masajul fetei.o ast!te pup

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...