6 mai 2011

Fix your broken lipstick



Hey ! Probabil ca numele postarii v-a atras atentia..sau poate nu pentru cele  care stiu deja cum sa faca asta dar m-am gandit sa scriu pentru persoane care nu stiu. Am citit despre ceva asemanator pe un blog strain mai demult si mi-am zis mie cum de nu mi-a dat prin cap..Tin foarte mult la colectia mea de rujuri, un ruj rupt este o tragedie :)). Mi s-a intamplat de 2 ori din neatentie sau graba, o data insa era vorba de un ruj preferat al meu. Si ce-am facut la vremea respectiva a fost sa-l pun intr-o cutiuta de crema goala si sa-l transform pe tot intr-un blush cremos sau ruj la borcanel pe care il aplicam cu pensula pe buze.

Deci ai nevoie de

  •  chibrite sau bricheta (e mai usor cu bricheta )
  •  un servetel sau ceva pe care pui rujul "bolnavior" :))
  •  un frigider in care sa-l bagi apoi pentru a se raci. asta cu siguranta are toata lumea am pus ca sa fie mai multe randuri la lista cu ce avem nevoie :))
  • si foarte putina indemanare

Si incepem operatiunea " vindecarea rujului ". Se ia rujul rupt, se aseaza pe servetel. Se ia partea ramasa in carcasa rujului si se roteste la maxim, pana iese tot ce-a mai ramas in el. Apoi se ia bricheta sau chibritul si se topeste partea ramasa dar nu foarte mult, e de ajuns sa vezi ca straluceste putin, nu vrei sa-l topesti de tot.

Se face acelasi lucru si partii rupte, cu mare grija sa nu-i strici forma prea rau sau sa pierzi prea mult din el. Cu un servetel se ia partea rupta si se aplica peste cealalalta parte a rujului, usor nu apasa foarte tare nu vrei sa-i strici forma prea rau.  Apoi, foloseste focul si pe marginea rujului, pentru a modela perfect si pentru a asigura lipirea perfecta.  Se baga la frigider pentru vreo 15 minute si gata, operatia a reusit !

Momentan nu am nici un ruj rupt ca sa va arat si poze.. era mai interesant cu poze probabil, dar ati prins ideea. Sau puteti sa-l topiti mai mult si sa-l puneti intr-un borcanel, like this :



XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...