3 aprilie 2011

Premiile GOPO 2011



Premiile Gopo au ajuns la cea de-a 5-a editie anul acesta. Numele festivalului vine de la Ion Popescu Gopo, drept omagiu pentru aniversarea celor 50 de ani de la castigarea Palme d’Or-ului pentru "Cel mai bun scurt metraj de animatie" de către cineastul roman Acest eveniment anual premiaza valorile cinematografiei romanesti actuale si se doreste a fi un echivalent al faimoaselor Oscaruri. Pana a se ajunge la acel nivel, mai este mult de lucru dar sunt niste premii bine meritate de actorii si productiile romanesti. La capitolul fashion pe covorul rosu, vedetele au incercat sa straluceasca. Au fost bineinteles si alegeri inspirate dar si alegeri care au starnit controverse si de care voi vorbi mai jos.


 Presupun ca tocmai aceasta umila asociere cu Premiile Oscar le-au determinat pe anumite personaje sa incerce sa adopte tinute socante sau neadecvate evenimentului pentru a urma exemplul vedetelor straine. Doar ca rezultatul a fost exact opus in cazul Iuliei Albu, care a optat pentru o rochie plasa si un machiaj in stilul morbid as putea spune. Unii denumesc asta excentric, eu as numi dorinta de a soca. E pacat sa folosesti machiajul in defavoarea ta, nu-i asa ? In schimb sotul acesteia, Mihai Albu, a fost extrem de prezentabil. Iar pe covorul rosu au pozat separat, ceea ce imi confirma spusele, dorinta de a soca cu tinuta aleasa.



Daca am inceput cu categoria Asa Nu, voi trece si la tinutele foarte reusite. Mi-a placut foarte mult alegerea Danei Rogoz. Cele mai reusite tinute vor fi intotdeauna cele care sunt alese pe seama personalitatii noastre, nu pentru senzational. Aceasta a ales o rochie Adelina Ivan care i-a conferit una aer diafan dar si putin sexy in acelasi timp. Culoarea aleasa se potriveste foarte bine cu nuanta pielii si a parului. Categoric favorita mea !

A doua mea alegere ar fi Adela Popescu care nu a purtat o rochie de designer ci una confectionata pe baza materialului ales si a ideilor sale. Se observa ca vedetelor noastre s-au documentat de stilul vedetelor de afara si ideea rochiei a fost una reusita, spre stilul glamour, ceea ce a pus-o foarte frumos in valoare. A fost mai greu insa sa gasesc o poza in care aceasta sa fie singura. De cand formeaza un cuplu cu Radu Valcan acestia sunt nedespartiti. Bineinteles s-au numarat printre cele mai frumoase cupluri de la premiile Gopo dar de asta voi vorbi putin mai jos.


Iulia Vantur a ales o rochie neagra sclipitoare si sexy, cu ceea ce eram deja obisnuiti de la Dansez pentru tine. Cu toate acestea a aratat foarte bine si este printre preferatele mele.

Ioana Blaj pe care o stiti mai mult ca sigur din reclamele Vodafone ( subsemnata eu vorbesc in calitate de abonat vdf si membru al Maximiei )a aratat foarte bine pe covorul rosu. Desi a ales o rochie neagra Rhea Costa a stiut s-o puna in valoare cu accesoriile si pantofii marca Mihai Albu. Reusita tinuta zic eu.



In schimb, Maria Dinulescu, care a purtat tot o rochie neagra marca John  Galliano nu mi se pare ca a stralucit foarte tare. O tinuta mult prea simpla dupa parerea mea.

Kristina Cepraga a avut deasemenea o tinuta frumoasa marca Roberto Cavalli accesorizata de un plic si a purtat la gat o  bijuterie de familie veche de peste 80 de ani.


Venera Arapu a decis sa nu aleaga o rochie pentru acest eveniment. Tinuta ei insa mi s-a parut foarte inspirata si este a treia alegere favorita a mea.

Alte tinute: Olivia Steer, Andreea Esca si Crina Semenciuc.



Nici barbatii nu s-au lasat mai prejos la tinute. Dragos Bucurenci mi-a placut cel mai mult si mi s-a parut foarte sexy. Voi ce credeti fetelor ?

Mihai Albu

Radu Valcan

Andi Moisescu


Tudor Chirila

Si bineinteles, cuplurile mondene care au aratat foarte bine pe covorul rosu:







Ce parere aveti de premiile Gopo? Care sunt favoritii vostrii ?


XoXo

Un comentariu:

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...