6 aprilie 2011

Hair Time



Ati observat cum majoritatea coafezelor nu se pot opri din tuns ? Si aici ma refer in situatia in care eu specific clar ca doresc sa imi ia atat din varfuri si la sfarsit ma trezesc ca atat s-a transformat in mult mai mult. Mda, cam asta am patit si nu este prima data cand mi se intampla. De aceea incep sa cred ca sunt dependente de tuns..cat mai mult par..si uita sa mai urmeze instructiunile clientului.

 Dupa intamplarea asta am pornit in cautare de informatii despre par si cresterea mai rapida a acestuia. Bineinteles ca am dat si peste raspunsuri nefolositoare de genul: puneti extensii, asteapta sa creasca singur dar am descoperit multe lucruri noi si interesante si cel mai important : care mi-au fost de folos. Asa ca am decis sa impartasesc si cu voi si sa fac un rezumat la tot ce am aflat si la produsele pe care le-am incercat.

Masajul scalpului este foarte important pentru cresterea mai rapida a parului deoarece stimuleaza circulatia sanguina. Acest masaj se poate face in timpul spalarii sau dupa spalare cu diverse tincturi. Am aflat ca tinctura de ardei iute este foarte buna si o putem adauga si in sampon ca sa ne fie mai usor. Atentie insa sa nu atingeti alte zone sensibile deoarece cum era de asteptat ustura.

Tincturi pe care le puteti folosi pentru masaj:  ardei iute, lavanda

Uleiuri si fiole: ulei de ricin, ulei de lavanda, vitamina A uleioasa, fiole pe baza de ginseng (pe care le puteti gasi la plafar), fiole Revalid

Produse pe care eu le-am incercat: Lotiune regeneranta cu petroleum Gerovital Plant si Ser pentru varfuri deteriorate din aceeasi gama



Le recomand cu incredere. Pe lotiune am dat 20 de lei si pe ser 12 lei cam asa cred si le-am achizitionat din Kaufland. Serul este foarte bun pentru varfuri si este leave in.

Alte sampoane : Favisan Vitalizant care costa in jur de 10 lei si de care am tot auzit numai lucruri bune.
                         ChelStop de la Hofigal, 10 lei
                         Revalid l-am folosit si eu intr-o perioada si a fost destul de bun.
                         Klorane care este un pic mai scump
                         Foltane
                        Nanogaine si Rogaine care sunt pentru un buzunar care isi permite

Deasemenea, fazele lunii sunt importante pentru cresterea parului. Citeste mai multe aici: http://ale-fashion-xo.blogspot.com/2011/03/fazele-lunii-ne-influenteaza-pielea.html

Cu toate astea, trebuie sa avem grija ce consumam deoarece poate afecta sanatatea si starea parului nostru. Pe langa produsele pe care le folosim ar trebui sa consumam produse bogate in fier si vitamina B. Daca esti mai lenesa din fire sau nu ai timp mereu sa mananci corespunzator, atunci cumpara vitamine speciale pentru piele, par si unghii si parul tau va arata altfel si te asigur ca daca folosesti toate metodele de mai sus (un sampon bun, masaj cu tincturi sau uleiuri, suplimente pentru par) vei vedea rezultate foarte curand.

Tips: sa ai grija sa-ti piepteni de 2 ori parul pe parcursul zilei chiar daca nu iesi din casa, pentru ca parul incurcat nu poate respira. In acelasi timp un periat facut la nivelul scalpului asigura o activare a circulatiei sanguine.


                                                                                                  XoXo



Un comentariu:

  1. am avut s eu aceiasi experienta neplacuta.am plans ieri 4 ore.m-am dus la o dobitoaca de coafeza.....frizerita.i-am zis clar sa imi ia f putin din varfuri...si bretonul kre crescuse un pic...mi l-a tuns in scari...nici makr in scari nu zici k e ,scurt....taiat cu ciobu...park e taiat cu barda.akm nu am c sa fac dekt s ail tin prins in coada.nu sta d nici un fel nu are nici o forma....si dk ma tundeam eu si iesea mai frumos...:(

    RăspundețiȘtergere

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...