4 martie 2011

Fazele lunii ne influenteaza pielea



Asa cum se ştie, energia lunii si fazele acesteia influenţează atat pamantul cat si organismul nostru. Însă ceea ce majoritatea persoanelor nu ştiu este ca fazele lunii au un rol foarte important în reuşita tratamentelor cosmetice sau corporale. Dacă alegem în funcţie de fazele lunii perioada optimă cand sa facem diverse tratamente,şansele lor de reuşită sunt cu mult mai mai mari. Fazele lunii sunt următoarele: luna nouă,primul pătrar, luna plină, ultimul pătrar. Între luna nouă si luna plină faza lunii este în creştere (primul pătrar) iar între luna plină si cea nouă în descreştere (ultimul pătrar).

Primul pătrar este o perioada a regenerarii, a asimilării si de aceea se recomanda ca parul sa fie tuns în aceasta perioada pentru a creşte mai repede si mai des. Poti folosi tratamente pentru par si poţi sa-ti vopsesti parul. În aceasta perioada pielea absoarbe cel mai bine uleiurile si cremele de aceea sunt indicate diverse măşti cosmetice.

Luna noua este faza cand pielea se simte cel mai bine si atinge cote maxime. Te poţi epila în aceasta perioada deoarece va fi mai puţin dureros si se va evita inrosirea excesivă a pielii, te poţi pensa, poţi începe o cura de slăbite care va fi mult mai eficienta pentru corpul tău.

Luna plină- evita apa prea fierbinte si sa îţi vopsesti parul.

Ultimul patrar- nu tunde parul în aceasta perioada în schimb te poţi exfolia, poţi face o baie de abur pentru fata. Este o perioadă buna pentru drenajul limfatic si tratamentele anticelulitice precum si masajele corporale.
So tine cont de toate astea si rezultatele nu vor intarzia sa apară ! În dreapta paginii aveţi o aplicaţie care arată fazele lunii. Deasemenea puteţi accesa link-ul urmator pentru a vedea toate fazele lunii pe 2011: http://www.astro-urseanu.ro/fazele_lunii.html 
 Enjoy !

                                                                                   XoXo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche
Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...